Menu
Dagje Uit Giethoorn / Giethoorn

TOP 5 Betaalbare uitjes in Giethoorn

top 5 betaalbare uitjes in giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel. Tevens staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes. U voelt zich hier al varend gauw thuis. Voor een dagje uit is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten! Bekijk deze TOP 5 betaalbare uitjes in Giethoorn!

TOP 5 Betaalbare uitjes in Giethoorn

Gezinsuitje in Zonnig Giethoorn – Fietsen, Varen en Picknicken
Lekker met elkaar of met uw gezin een dagje het huis uit? In Giethoorn hebben we een leuk arrangement voor u samengesteld waarbij u op een verantwoordelijke manier kunt genieten van Hollands Venetie. Varen in een Fluisterbootje met uw eigen gezelschap en aansluitend fietsen in de omgeving. Voor onderweg geven wij u een picknick mee in boerenzakdoek die u op een rustig plekje kunt nuttigen.

Expeditie Giethoorn – Familieuitje met varen, wandelen en eten
Dit arrangement behoort ook zeker tot de TOP 5 betaalbare uitjes in Giethoorn. Natuurlijk mag Giethoorn verkennen per boot niet ontbreken, maar ontdek je Giethoorn ook wandelend tijdens een digitale expeditie door het Pittoreske dorp, waarbij er diverse opdrachten uitgevoerd moeten worden in het dorp. We sluiten af met een heerlijke burger in onze Grill.

Vriendinnendag in Giethoorn – Rondvaart, High tea en Fietsen
Een gezellig dagje uit met je Vriendinnen in Giethoorn. Geniet van een leuke rondvaart, schuif aan bij een uitgebreide High Tea en sluit de dag af met een Fietstocht. Ontspanning, inspanning en voldoende tijd om bij te kletsen maken dit dagje uit tot een echte topper.

Ga op Kano safari door Giethoorn – Groepsuitje op het water
Ook dit arrangement kan niet ontbreken bij de TOP 5 betaalbare uitjes in Giethoorn. Lekker een dagje genieten op het water. Ga op Kano safari in Giethoorn. Super leuk uitje voor jong en oud. De dag wordt afgesloten met een lekker burger als lunch.

Dagje uit? Ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – gewoonweg geweldig
Een ontspannen en onbezorgd dagje uit giethoorn met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, uurtje bowlen en lekker eten.

Veel plezier in het Venetië van het noorden; Giethoorn!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Giethoorn.tips