Menu
Dagje Uit Giethoorn / Giethoorn / Overijssel

Site TIP: giethoorn.tips

Ontdek Giethoorn

Heeft u binnenkort een dagje Giethoorn op de planning staan? Dat is natuurlijk fantastisch! Maar heeft u al gedacht aan de invulling van uw bezoek aan het Venetië van het Noorden? Om inspiratie op te doen, kunt u eens een kijkje nemen op giethoorn.tips. Op deze site staan veel verschillende arrangementen om uw dag helemaal compleet te maken. Om u al een voorproefje te geven van de mogelijkheden, staan hieronder wat leuke arrangementen voor u!

Bent u van plan om Giethoorn met uw kinderen te bezoeken? Dan zullen uw kinderen het bezoek fantastisch vinden met het actieve familiearrangement. Bij dit arrangement kunt u ervoor kiezen om met uw eigen gezin het water op te gaan met een fluisterboot of om mee te gaan met een rondvaart waarbij u uitleg krijgt over de omgeving. Na het varen wordt er één en al gelachen met de activiteit:lopen op het water. Hierbij gaat u in een luchtbel het water op. U kunt de dag afsluiten met een heerlijk luxe hamburgermenu, waarbij u uw eigen hamburger gaat maken. Hoe tof is dat?!

Gaat u op pad met uw geliefde of met uw vriendinnen? Dan kunt u ervoor kiezen om een prachtige rondvaart te maken en af te sluiten met een heerlijke high tea, of andersom.

Voor wie wat meer spanning zoekt is het Sherlock Holmes moordspel bij uitstek geschikt! Hierbij wordt u ontvangen met een heerlijk kopje koffie/thee met gebak, gaat u varen in een fluisterboot, wordt u voorzien van een heerlijke lunch, speelt u een moordspel en krijgt u als afsluiting een heerlijke barbecue of diner. Kortom; een compleet dagje uit.

Ik wens u heel veel succes met het uitzoeken van uw daginvulling!

Met vriendelijke groet,

Mélanie Nijhof